Olanda - Amsterdam, Venetia Nordului

Amsterdam este un oraş frumos din Tarile de Jos cu o arhitectură impresionantă, oameni prietenoşi şi unde poţi face tot felul de cumpărături. Oraşul satisface gusturile fiecărui călător, fie că acesta preferă cultura şi istoria, petrecerile, sau doar farmecul relaxant al unui vechi oraş European.
Canalele sunt parte integranta din Amsterdam si o plimbare cu vaporasul pe canalele din oras este o modalitate perfecta de a vedea marea majoritate a atractiilor din Amsterdam. Intr-un sejur in Amsterdam veti fi cu siguranta incantati de multiculturalismul orasului si de agitatia din Cartierul Rosu dar si de cladirile si arhitectura deosebita a Amsterdamului. Veti gasi de asemenea si locuri in care va puteti relaxa pentru ca Amsterdam are multe parcuri si zone verzi.
Primăvara e sezonul cel mai bun al anului în care să vizitezi orasul. În aprilie toate lalelele sunt înflorite. Poţi face o excursie de o zi la Keukenhof, faimoasa gradină de lalele a Olandei şi cu această ocazie, poţi vizita şi alte locuri din partea de vest a ţării.
Orasul ofera turistilor o multime de obiective turistice. Amsterdam este unul din orasele turistice ale Europei pline de obiective turistice ce atrage turistii ca un magnet.

Daca ai vizitat Olanda sau Amsterdamul si vrei sa impatasesti impresiile tale cu ceilalti vizitatori ai blogului , nu ezita sa o faci. Multumesc pentru viitoarele pareri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inscrie-te in TOP ! Blog